21 lat, Sokołów i gotowanie

21 lat, Sokołów i gotowanie

21 lat, Sokołów i gotowanie

Prawie dwa tygodnie temu miałam przyjemność wziąć udział w bardzo mięsnych warsztatach w Akademii Smaku. Organizatorem spotkania była marka Sokołów a testowaliśmy nowa linię produktów Naturrino . Gotowaliśmy, robiliśmy sałatki ale też słuchaliśmy na temat mięsa ,z którego powstają wędliny, na temat samej produkcji a także na temat zdrowego odżywiania się a wszystko w pięknym  DWORKU ZIEMIAŃSKIM W WOLI SUCHOŻEBRSKIEJ . Dietetyk Agnieszka Piskała zachęcała do prowadzenia dietetycznego dzienniczka bieżącego notowania... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, pierogi przepis, sałatki, sałatka, pierogi, śniadanie, pieczywo, mięso, jabłka, chleb, seler, boczek, ogórki, orzechy, sałata, dietetyczne , grzyby, pieczony boczek, gruszka, francuskie, dietetycznie, szynka, deser, pasztet, desery, jajecznica, seler naciowy, golonka, ziemniaki, szpinak

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.