Kopytka i wątróbka z cebulką
Kopytka i wątróbka z cebulką
Przepis na : obiad
K opytka to klasyczne dane kuchni polskiej – kluski przygotowywane z ziemniaków z dodatkiem jajka i mąki. Kopytka zwykle podaje się okraszone smalcem ze skwarkami albo zeszkloną cebulką, można też polać je bułką tartą podsmażoną na maśle. W niektórych regionach kopytka podaje się z gulaszem albo sosem pieczarkowym. Chciałam Was dzisiaj zaprosić do wypróbowania mojego przepisu na kopytka podane z wątróbką i cebulką – danie rewelacyjnie smakuje. PRZEPIS NA KOPYTKA I WĄTRÓBKA Z CEBULKĄ Składniki na k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje
Autor
DorotaSmakuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kopytka, boczek, tarta, kluski, wątróbka drobiowa, bułki, sos pieczarkowy, ryby, gulasz, ziemniaki, sosy, obiad, ryba, mięso, tani obiad
Inne przepisy z Dorota Smakuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję