Kopytka i wątróbka z cebulką

Kopytka i wątróbka z cebulką

Kopytka i wątróbka z cebulką

Przepis na : obiad

K opytka to klasyczne dane kuchni polskiej – kluski przygotowywane z ziemniaków z dodatkiem jajka i mąki. Kopytka zwykle podaje się okraszone smalcem ze skwarkami albo zeszkloną cebulką, można też polać je bułką tartą podsmażoną na maśle. W niektórych regionach kopytka podaje się z gulaszem albo sosem pieczarkowym. Chciałam Was dzisiaj zaprosić do wypróbowania mojego przepisu na kopytka podane z wątróbką i cebulką – danie rewelacyjnie smakuje. PRZEPIS NA KOPYTKA I WĄTRÓBKA Z CEBULKĄ Składniki na k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję