[Głosów: 5 Average: 5 /5] składniki: 500 g korzenia pietruszki 2 dojrzałe gruszki 1000 ml bulionu (rosołu) 250 ml mleka 3-4 łyżki masła szczypta cynamonu sól, pieprz opcjonalnie 1 łyżka soku z cytryny wykonanie: Pietruszkę obieramy, kroimy w kostkę, wkładamy do garnka i podsmażamy na maśle. Gruszki obieramy, usuwamy gniazda nasienne, również kroimy w kostkę i dodajemy do miękkiej pietruszki. Wszystko podsmażamy jeszcze ok. 5 min. Następie wlewamy bulion i zagotowujemy. Następnie wlewamy mle... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...