składniki na ok. 16 szt.: 60 g szpinaku, świeżego 250 g mąki orkiszowej lub pszennej 125 ml oleju 150 ml śmietany, kwaśnej 160 g cukru 2 jajka 2 łyżki soku z limonki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 150 g truskawek (ja użyłam mrożonych) wykonanie: Szpinak myjemy, przekładamy do naczynia naczynia miksujące. Dodajemy śmietanę oraz olej i miksujemy na jednolitą papkę. Przekładamy do garnka, dodajemy jajka i mieszamy. Dodajemy cukier oraz sok z limonki, mieszamy. Dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia i mieszamy ... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...