jajka faszerowane pieczarkami

31
  • jajka faszerowane pieczarkami
  • jajka faszerowane pieczarkami

    Przepis na : śniadanie

    składniki: 10 jajek 500 g pieczarek 1 cebula 1-2 łyżki majonezu sól, pieprz tłuszcz do smażenia dodatkowo: majonez do podania posiekany szczypiorek wykonanie: Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i przekrawamy wzdłuż. Delikatnie wyjmujemy żółtka. Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę i podsmażamy na tłuszczu. Pieczarki myjemy, ścieramy na tarce o małych oczkach i dodajemy je do podsmażonej cebuli. Doprawiamy solą oraz pieprzem i smażymy, aż woda odparuje a farsz będzie gęsty. Zestawiamy z ognia i odstawiamy d... Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Domowy Smak Jedzenia

    Dodaj komentarz