Przepis na : deser
Kolejny przepis z wykorzystaniem porzeczek, tym razem na słodko. Dodatek banana sprawia, że koktajl staje się słodszy i bardziej kremowy. Za intensywny fioletowy kolor odpowiedzialne są jagody. Polecam ten letni, sezonowy koktajl. Składniki: ½ szklanki czerwonych porzeczek ½ szklanki czarnych porzeczek ½ szklanki jagód 1 dojrzały banan 2 szklanki kefiru 1 łyżeczka miodu nasiona chia do posypania Owoce wrzucić do wysokiego naczynia i zmiksować razem z miodem, jeśli koktajl będzie za gęsty można dolać troch... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...