Przepis na : obiad
Pyszna zupa z fasolki szparagowej z przepisu Babci. Słodko – kwaśna zupa z fasolki ziemniakami zabielana śmietaną to smak dzieciństwa. Wakacje, beztroska i talerz przepysznej zupy zjadany w pośpiechu z kromką świeżego chleba. Wakacyjna zupa Babci najczęściej była z kawałkami grubej parówki, kleksem kwaśnej śmietany, dużą ilością fasolki i śladowymi kawałkami ziemniaków, które jeszcze po ugotowaniu miały zapach podsmażonych na maśle. Zupa z fasolką szparagową jak zrobić? Jak zrobić zupę z fasolki bez śmi... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.