Przepis na : obiad
Wczoraj mieliśmy gości, w pewnym momencie rozmowa zeszła na mojego bloga, publikacje i ogólnie na temat jedzenia. Usłyszałam od moich Gości przemiłe słowa, słowa które nie tylko cieszą i mile łaskoczą ego człowieka, ale jeszcze bardzie mobilizuję i zachęcają do działania. Irmina dzięki. :) Mięso z rosołu i wszelakich zup, nie zawsze ma swoich amatorów. Czasem schodzi na pniu, a czasem zalega sobie i jest przerzucane w lodówce, albo zalega w jej kącie. Ja mam na to swój sposób, jeśli... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.