Przepis na : obiad
Nadchodzą chłodniejsze dni, a wraz z nimi przychodzi też ochota na pożywniejsze dania. Doskonałą propozycją na jesień jest kapuśniak z kiszonej kapusty. Taka zupa jest bardzo sycąca i do tego pyszna. Do tego kiszona kapusta to prawdziwa bomba witaminowa, która wzmocni naszą odporność jesienią. 0,5 kg kiszonej kapusty 60 dag kości wieprzowych 6 ziemniaków 2 marchewki 1 pietruszka kawałek selera cebula 5 kulek ziela angielskiego 2 listki laurowe 4 owoce jałowca 1,5 łyżki soli pieprz do smaku Umyte kości zalewamy... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Dieta bez mleka to blog dla osób, które wykluczyły ze swojej diety mleko krowie i jego przetwory. Przepisy dla siebie znajdą tu nie tylko osoby ze skazą białkową czy mamy karmiące piersią. Dieta bez mleka to gotowa książka kucharska z przepisami dla każdego!