Pierogi z mięsem mielonym, dynią i nutą mięty

Pierogi z mięsem mielonym, dynią i nutą mięty

Pierogi z mięsem mielonym, dynią i nutą mięty

Korzystając z moich przepisów (nawet przy inspiracji) i publikując je publicznie - wspomnijcie o źródle. https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis na ciasto pierogowe jest mój. Wyszło idealnie mięciutkie i nie musiałam go przy wałkowaniu podsypywać mąką.   Pomysł (z lekkimi modyfikacjami) na farsz natomiast pochodzi folderu reklamowego Biedronki. (4-5 porcji) Ciasto: 1/2 kg mąki pszennej 1/2 szklanki wody (ciepłej) 1/4 szklanki mleka 2 łyżki oliwy 1 jajko 1/2 łyżeczki soli... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.