Sajgonki ze szparagami i pomarańczową kaszą jaglaną

Sajgonki ze szparagami i pomarańczową kaszą jaglaną

Sajgonki ze szparagami i pomarańczową kaszą jaglaną

Od dawna chciałam zrobić sajgonki, ale nie miałam na nie pomysłu. Kiedy trafiłam na ten przepis, wiedziałam, że to jest odpowiednia droga :) Sajgonki są lekkie, wiosenne idealne na lunch. Można je jeść na ciepło i na zimno, są pyszne. Połączenie kaszy jaglanej z zielonymi szparagami i orientalnymi przyprawami daje wspaniały efekt smakowy. Pobawcie się i stwórzcie własne spring rolls'y, ja na tych na pewno nie poprzestanę :) SKŁADNIKI 4 płaty papieru ryżowego 4 szparagi czerwona papryka woreczek kaszy jaglane... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu DefinicjaSmaku

Warto przeczytać

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.