Przepis na : obiad
Filet z kurczaka w sosie serowo-ziołowym. Składniki: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 podwójny piersi z kurczaka 100g sera pleśniowego lub serka śmietankowego z ziołami 1/2 szklanki mleka 1 jajko ząbek czosnku mała cebula świeża bazylia 1 łyżka masła zioła prowansalskie sól, pieprz (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: 1. Mięso opłukać, pokroić w dużą kostkę. Oprószyć solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Ułożyć w natłuszczonej masłem żaroodpornej formie i ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...