Przepis na : obiad
Gulasze to pożywne i proste w przygotowaniu dania jednogarnkowe. Możemy je robić na bazie mięsa wieprzowego lub drobiowego. Jednak te drugie przygotowuje się szybciej, ponieważ mięso z kurczaka nie wymaga długiej obróbki termicznej. Dlatego tym razem mam dla was przepis na gulasz drobiowy w sosie pomidorowym. Danie to można podawać z ryżem, kaszą lub pieczywem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 podwójny filet z kurczaka 1 cebula 1 czerwona papryka 1 mała cukinia 2 ząbki czosnku...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...