Zupa z pstrąga z mleczkiem kokosowym i curry w 15 minut i zieloną pastą curry. Zielona pasta curry to wyjątkowe połączenie lekko pikantnego zielonego chilli i aromatycznych ziół. Pastę zieloną, żółtą lub czerwoną dodaję przygotowując oryginalne tajskie danie typu curry tajskie lub tajską zupę z dodatkiem kurczaka , z warzywami lub z owocami morza. Ta zupa z pstrąga jest prosta w przygotowaniu. Polecam ją wszystkim wielbicielom zup rybnych, a wraz z mleczkiem kokosowym stanowi bazę do przygotowania gęstego rybnego curry... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci