Zupa grzybowa najlepsza. Zbieracie grzyby czy kupujecie? My bardzo lubimy chodzić z Piotrem do lasu, ale odkąd wyjechaliśmy z kraju nie zbieramy grzybów, tylko dostajemy już suszone. Mamy ich całą masę, dlatego musimy je od czasu do czasu wykorzystać np. gotując zupę grzybową. Suszone grzyby przechowujemy w dużych, szklanych słojach. Suszone grzyby: podgrzybki, czy borowiki na pewno przydadzą się do wigilijnych uszek , pierogów z kapustą i grzybami , albo do przygotowania bigosu na Wielkanoc . Jeśli szukacie ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci