Przepis na : obiad
Tradycyjna wołowina z kapustą i grzybami. Wołowina duszona z kapustą i grzybami z wolnowaru. To kolejny przepis na danie z wolnowaru . Wolnowar z ang. slowcooker, to urządzenie, w którym można zrobić danie jednogarnkowe w niskiej temperaturze, poniżej 100 stopni C, dzięki takiej obróbce cieplnej mięsne potrawy są miękkie i soczyste. Dzięki długiemu duszeniu w niskiej temperaturze, tradycyjna wołowina z kapustą i grzybami smakuje wyśmienicie! Dania w wolnowarze robią się praktycznie same, nic się w nim nie pr... czytaj dalej...
Sezon grzybowy zaczyna się już we wrześniu, co nie znaczy że są one tylko wtedy spożywane. Suszenie jest jednym z procesów, które mogą przedłużyć ich podatność do spożycia.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci