Przepis na : obiad
Ryba smażona. Jak usmażyć rybę ? Ryby są zdrowe i warto je włączyć do swojej diety. Ryba smażona to chyba najprostszy sposób jej obróbki i podania. Filet ryby ze zdjęcia doprawiony jest z obu stron tylko solą i pieprzem, oraz otoczony jest cienką warstwą mąki , podczas smażenia ryba obtoczona tylko w mące nie przykleja się do dna patelni, tworzy się na jej powierzchni cienka, chrupiąca skórka. Sprawdzony przepis na perfekcyjną smażoną rybę w cienkiej, chrupiącej panierce z mąki, czyli jak usmażyć rybę? Aby... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci