Papryka faszerowana mięsem i pęczakiem

Papryka faszerowana mięsem i pęczakiem

Papryka faszerowana mięsem i pęczakiem

Gdy przychodzi pora, że ceny papryki idą w dół, mamy wtedy spore pole do popisu. Możemy przygotować np. węgierskie leczo lub faszerowane papryki. Papryka faszerowana to pomysł na szybki obiad, wyrabiamy się w godzinę.  Papryka faszerowana może być przygotowywana w różnych konfiguracjach, z ryżem, z kurkami itp. Tym razem Papryka faszerowana mięsem mielonym z szynki i pęczaku w wykonaniu Piotra. Składniki: 6 szt zielonych papryk, 1 cebula 400 g mięsa z szynki 200 g podgardla wędzonego 1/2 szkla... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

JStragaJStraga

Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka faszerowana, papryka, pomidor, cebula, mielone, mięso, susz, szynka, suszone pomidory, por , łatwe , kurki, kurki, mięso mielone, drugie danie, szybki obiad, czosnek, ryż, obiad na szybko, obiad, porem, czosnek w ziołach, pomysł na obiad, szynka gotowana, kurki przepis na obiad, dania na gorąco

Inne przepisy z Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.