Papryka faszerowana mięsem i pęczakiem

41
  • Papryka faszerowana mięsem i pęczakiem
  • Papryka faszerowana mięsem i pęczakiem

    Gdy przychodzi pora, że ceny papryki idą w dół, mamy wtedy spore pole do popisu. Możemy przygotować np. węgierskie leczo lub faszerowane papryki. Papryka faszerowana to pomysł na szybki obiad, wyrabiamy się w godzinę.  Papryka faszerowana może być przygotowywana w różnych konfiguracjach, z ryżem, z kurkami itp. Tym razem Papryka faszerowana mięsem mielonym z szynki i pęczaku w wykonaniu Piotra. Składniki: 6 szt zielonych papryk, 1 cebula 400 g mięsa z szynki 200 g podgardla wędzonego 1/2 szkla... Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

    Dodaj komentarz