Spirulina – z czym to się je?

Spirulina – z czym to się je?

Spirulina – z czym to się je?  Szukasz produktów, które urozmaicą Twoją codzienną dietę i wzbogacą ją o solidną porcję składników odżywczych? Wypróbuj spirulinę. Ten niepozorny zielony proszek to prawdziwa witaminowa bomba, którą wykorzystasz w swojej kuchni na wiele sposobów. Spirulina to rodzaj algi występującej głównie w jeziorach Afryki Centralnej. Ze względu na wysoką zawartość witamin, minerałów i składników odżywczych zaliczana jest do superfoods. Pod tym pojęciem kryją się nieprzetworzone produkty...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, ciasto, naleśniki, śniadania, obiad, przetwory, zupa, sałatka, sałatki, ciasteczka, tiramisu, surówka, naleśnik, kolacja, ciasto na pierogi, szpinak, makaron, makaron ze szpinakiem, ciasto z bananami

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.