Chleb naan z patelni

Chleb naan z patelni

Chleb naan z patelni

Chleb naan z patelni okrągły i płaski chleb indyjski Chleb naan z patelni  smakuje wspaniale. Jest idealny do przygotowania kanapki, pasuje do gulaszy, zup, dań z grochu i oczywiście do każdego indyjskiego posiłku. Przepis na chlebek naan jest prosty i mało pracochłonny.  Ciasto wyrasta w nocy w lodówce. Sekretem jego niezwykłego smaku jest właśnie długa fermentacja, dlatego ciasto na chleb robię wieczorem. Rano wystarczy wyjąć je z lodówki i upiec naan. Jeszcze nigdy nie zawiodłam się na tym przepis... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, ciasto, naleśniki, pierogi, śniadania, zupa, deser, desery, sałatka, sałatki, surówka, obiad, mielone, tiramisu, przetwory, ciasteczka, kolacja, naleśnik, gulasz, mięso, kanapki, ciasto na pierogi, pieczywo, chleb na drożdżach , salatka z jajkiem, mięso mielone, pierogi z mięsem

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.