Bardzo szybka zupa, przygotowywana na patelni, a w szczególności dobry sposób na wykorzystanie cukinii. Choć kolorem może nie zachęcać, to jest bardzo przyjemna w smaku. Z tej ilości składników uzyskałam 4-5 porcji, ilość wody jest zależna od użytych warzyw. Ja użyłam około 700 mililitrów. wody. 2 cukinie zielone 1 cukinia biała 1/2 cebuli czerwonej 1 marchewka 1 pietruszka 100 gram sera typu lazur 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 1 kostka rosołowa woda Na patelni rozgrzać olej. Cukinie umyć, przekr... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...