Przepis na : obiad
Większość z nas mango jada na słodko w deserach lub solo... A co gdyby wrzucić je do tofu i warzyw, a całość podsmażyć z ryżem? Wychodzi z tego PRZEPYSZNE danie! WSKAZÓWKI: Do tego dania użyj ekologiczne, mrożone mango 2beBIO . Pochodzi ono z Madagaskaru. Gdy osiągnie dojrzałość jest zbierane, a następnie od razu mrożone dzięki czemu zachowuje swoje cenne właściwości (mrożenie to jedna z najlepszych metod konserwacji żywności!). Jest pyszne i mięsiste. Nawet podczas smażenia zachowało swoją zw...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...