Bardzo smaczny chleb z dodatkiem ugotowanych i przeciśniętych przez praskę ziemniaków. Z chrupiącą skórką i miękkim środkiem. Dodatek ziemniaków przedłuża świeżość chleba. Następnego dnia chleb jest tak samo smaczny jak w dniu pieczenia. Z podanej porcji wychodzą 2 bochenki upieczone w standardowej formie keksowej i jeden mały chlebek jak poniżej na zdjęciu. Polecam. Chleb z ziemniakamiPRZEPISTemperatura pieczenia: 230oC, 210oC | Czas pieczenia: 40 min.Składniki 1 kg mąki pszennej krupczatki (odsypać 1 s... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...bardzo apetyczne i widac , że bardzo chrupiące a takie właśnie lubię :) z chęcią bym sie poczęstowała :)
Pięknie wyrośnięty bochenek chleba :)Jestem ciekawa dodatku ziemniaków tutaj...
Już widziałam parę przepisów z dodatkiem z ziemniaków i na prawdę kusi...muszę go w końcu zrobić:)