WEGAŃSKIE PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM Z KOPERKIEM

WEGAŃSKIE PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM Z KOPERKIEM

WEGAŃSKIE PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM Z KOPERKIEM

Przepis na : obiad

Sycące i pełne smaku pulpeciki z fasoli i płatków owsianych, podane w pysznym, kremowym sosie ze śmietanki i koncentratu pomidorowego. Najlepiej smakują z ziemniaczkami lub ryżem i mizerią z ogórka. Przygotujecie je ekspresowo, bez mąki i jajek, z kilku, łatwo dostępnych składników. Wystarczy rozdrobnić je z przyprawami, a następnie uformować i usmażyć pulpeciki wielkości orzecha włoskiego. Do tego prosty i szybki w przygotowaniu sosik z bulionu, śmietanki i koncentratu pomidorowego, opcjonalnie także z koperkiem. Ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, płatki owsiane, fasola, pulpety, pulpeciki, ryż, słonecznik, sos pomidorowy, czerwona fasola, ziemniaki, ogórki, obiad, pulpety w sosie pomidorowym, bez pieczenia, ryż smażony, pieczone ziemniaki, szybki obiad

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.