PAPRYKARZ SZCZECŃSKI

PAPRYKARZ SZCZECŃSKI

PAPRYKARZ SZCZECŃSKI

Domowy paprykarz szczeciński, to świetny sposób na wykorzystanie ryby lub/i ryżu pozostałego z obiadu. Jest pełen smaku, pożywny i zdrowy. Najczęściej przygotowuję go z wędzonej ryby, jednak równie dobrze smakuje z rybką grillowaną, smażoną lub pieczoną. Dobry zarówno na ciepło jak i na zimno. Wspaniale smakuje  na codzienne zdrowe śniadanie, kolację lub na przekąskę dla zaproszonych gości. Najlepszy ze świeżą bułeczką z masłem lub chrupiącym chlebkiem, chwilę zrumienionym na patelni. SKŁADNIKI 1/2 szkla... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, ryby, ryba, sosy, śniadania, obiad, przekąski, kolacja, pasta, przekąska, pasty, makrela wędzona, makrela, pasta kanapkowa, sos pomidorowy, ryż smażony, przekąski na ciepło, ryż z warzywami, warzywa na patelnie, bez pieczenia

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.