Pierogi z mięsem i warzywami, czyli jak wykorzystać mięso z rosołu

Pierogi z mięsem i warzywami, czyli jak wykorzystać mięso z rosołu

Pierogi z mięsem i warzywami, czyli jak wykorzystać mięso z rosołu

Przepis na : obiad

Zupy gotuję zawsze na mięsie, nigdy na żadnych kostkach czy mieszankach. (No chyba, że są to zupy, które nie muszą być przygotowywane na wywarach mięsnych.) W moim domu jednak nikt nie przepada za gotowanym mięsem, więc często szukam sposoby, jak je zagospodarować. Potrawki wszelkiego typu z sosami śmietanowymi, chrzanowymi czy musztardowymi, tarty oraz pierogi z farszem z gotowanego mięsa. Nic nie może się zmarnować.Pierogi uwielbiamy wszyscy i na każdy sposób. (Jest ktoś, kto nie lubi pierogów??? )Jak&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Autor

Małgorzata KMałgorzata K

Proste przepisy na proste i smaczne potrawy.


Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, mięso, rosół, warzywa, pierogi, przepisy na święta, tarta, zupa, sosy, por , mięso mielone, potrawka, mielone, ciasto, wołowina, pietruszka, pierogi z mięsem, obiad, mięso na obiad, lekkie ciasto, sos mięsny, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto z bezami, sos do mielonego , zupa z mięsem mielonym, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, mielone z warzywami

Inne przepisy z Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.