Jak już termōmetr sie zbliżo do 30 stopni, to idzie pedzieć, [1] że je hic, a co dopiyro, jak ta czerwono abo niybiesko kryska [2] idzie sie jeszcze barzi [3] w gōra. O gorkim jołdle [4] idzie zapōmnieć, ale tako chōdno [5] zupa je jak skok do morza po smażyniu sie na plaży. Robi sie jōm [6] gipko [7] , ale nojlepi sie łostawić [8] jeszcze trocha czasu, żeby sie porzōndnie [9] ochōdziōła. Co potrza? 1 kg tomatōw [10] bez skōrki 1 łogōrek [11] szklarniowy abo 2 ze łogródka [12] 1 papryka 6 łeżek [1... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)