Łostatnio 1 żech sam pisoł o golōnkach i jak fto 2 take robiōł i łostoł 3 mu tyn wywar, to je łon 4 idealny na kapuśniok. Jedyn chop to już mie od lata mynczy, 5 żebych sam wciep 6 recept 7 na kapuśniok, ale jak na dworze bōł 8 chic, 9 to czowiek myśloł yno 10 jak by sie tu ochōdzić. 11 I trza jeszcze bōło 12 poczekać na świyżo kiszonoł kapusta… Tera prziszoł czas na kapuśniok. Co potrza? 13 wywar ze golōnek abo 1-2 golonka, piwo, trocha ziela angelskego, listkōw bobkowych 14 i pieprzu grincojg 15 2-4... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)