Szybka, potreningowa sałatka przygotowana z resztek kurczaka w sosie pomarańczowym :) Jeśli nie macie pod ręką gotowego kurczaka możecie przygotować go według własnych upodobań, ale tą wersję bardzo polecam, ze względu na bogaty smak. Upieczone mięso dobrze przechowuje się w lodówce i daje duże możliwości wykorzystania w różnych posiłkach w ciągu tygodnia. Wystarczy upiec je raz i cieszyć się smakiem przez wiele dni :) Przepis nie jest ani troszkę odkrywczy, a;e sałatka tak ładnie się prezentowała, że musiał... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)