Tra dycyjne śle dzie z cebulką w oleju nie były moją ulubiona potrawą w dzieciństwie. Bar dzo długo nie mogłam się do nich przekonać, do momentu kie dy po dczas je dnej z Wigilii ich spróbowałam. To był przełom, ponieważ obecnie to trójskła dnikowe danie bar dzo lubię. Świetnie spraw dzają się również na imprezach. Spróbujcie :) Skła dniki: 800g płatów śle dzia (matjasów) olej rzepakowy 2 duże cebule Przygotowanie: Śle dzie myjemy i moczymy w zimnej wo dzie przez około go dzinę (wo ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...