Domowe wegetariańskie burgery, które możecie podać w bułce z ulubionymi dodatkami lub potraktować, jak kotlety i zjeść z kaszą lub ziemniakami i surówką. Zrobiłam je z czerwonej fasoli, mozzarelli i suszonych pomidorów i doprawiłam tak, by były aromatyczne i pyszne:) Uważam, że mozzarella to bardzo fajny dodatek do takich wegetariańskich kotletów. Dzięki niej są one bardziej zwarte, łatwo się formują i nie rozpadają. Choć częściej robię kotlety z cieciorki lub fasolki cannellini, tu wybrałam czerwoną fasolę,... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...Spożywanie produktów, które są szczególne istotne dla danej grupy krwi pomaga oczyszczać organizm z toksyn, które mogą być gromadzone w tkance tłuszczowej.
Czytaj dalej...