Włoszczyzna - podstawa sosów

Włoszczyzna - podstawa sosów

ZESTAW DO DROBIU w jego skład wchodzą: świeża natka pietruszki, ziele estragonu i dymka. dodaj do zieleniny umytą marchew i pęczek koperku, a taki zestaw będzie wyjątkowo aromatyczny i mocny. Taka tradycyjna mieszanka będzie doskonałą bazą do esencjonalnego sosu, który wyśmienicie pasuje do białego mięsa, np. pieczonego kurczaka. Podkreśla jego delikatny smak, dodaje mu także ziołowej świeżości. ZESTAW DO WOŁOWINY I DZICZYZNY: połącz ze sobą: świeżą dymkę, korzeń pietruszki, nać selera oraz zioła: szałwię, roz...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Autor

kamila2402

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, mięso, ryby, wieprzowina, seler, kurczak pieczony, kurczak, pstrag, ryba, wołowina, mięsa pieczone, kurczak grillowany

Inne przepisy z Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.