Szponder w sosie chrzanowym
Szponder w sosie chrzanowym
Klasyka. Z dawnych czasów pamiętam, że takie danie często gościło na naszym stole. Ile razy był gotowany rosół lub mocny wywar na jakąś zupę wśród mięs na których go gotowano był szponder wołowy. Potem robiono z niego pierogi, paszteciki, krokiety , lub podawano w sosie ( chrzanowy, musztardowy, koperkowy itd. ).
Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni
Autor
Buniabajewkuchni
Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, paszteciki, rosół, krokiety, pierogi przepis, pierogi, wołowina, zupa, koperkowa kuchnia
Inne przepisy z Buniabaje w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję