Pomysł podpatrzony na puszka.pl Spodobał mi się pomysł nadania fasolce miętowego smaku , ale wolałam by była z masłem nie z olejem ( a już na pewno nie z oliwą z oliwek której nie znoszę ). Czas: 30 minut Składniki: 20 dag fasolki szparagowej sól 2 -3 średnie gałązki świeżej mięty 2,5 dag masła Oczyścić i umyć fasolkę. Ugotować do miękkości w osolonej wodzie ( 1 płaska łyżeczka na 1,5 litra wody ). W czasie kiedy fasolka się gotuje na głębokiej patelni roztopić masło i wrzucić ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .