Zrazy wołowe (roladki wołowe)

Zrazy wołowe (roladki wołowe)

Zrazy wołowe (roladki wołowe)

Co potrzeba: 8 plastrów łopatki wołowej, 2 ogórki kiszone, 6 średnich cebul, 6 łyżek oleju do smażenia, 8 łyżeczek musztardy francuskiej, pieprz mielony, sól, mąka pszenna Wykonanie: Mięso myjemy, osączamy z wody, rozbijamy na desce przez worek foliowy na cienkie plastry. Cebulę kroimy w piórka, ogórki kroimy w ćwiartki. Każdy plaster smarujemy łyżką musztardy, pieprzymy obficie pieprzem mielonym. Bliżej brzegu układamy ćwiartkę ogórka i kilka piórek cebuli, zawijamy ciasno w roladkę, obtaczamy w mące. Dla pewnoś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bułka z Chlebem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję