Pachnące, ostre w smaku z pyszną skórką. Tak w skrócie można opisać te ćwiartki. Przeciwnicy kucharka mogą użyć samej soli, ale to przecież też chemia Co potrzeba: 4 ćwiartki kurczaka, Przyprawa kucharek, Czosnek granulowany, Mieszanka przypraw: bazylia, czosnek, suszony pomidor, Ostra papryka Wykonanie: Ćwiartki myjemy, otrząsamy z wody, oprószamy z każdej strony dokładnie kucharkiem, czosnkiem granulowanym i mieszanką przypraw z bazylią, czosnkiem i pomidorami raz koło razu, tak, żeby były dokładnie pokryte... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...