Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

 Pasta jajeczna  Do wykonania pasty potrzebne jest: ·       7 jaj ·       Mała cebula ·       Koperek/szczypiorek ·       Majonez ·       Keczup ·       Koncentrat pomidorowy ·       Sól i pieprz Wykonanie : Ugotuj jajka na twardo, ostudź i obierz Pokrój koperek i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bonapetit2xM

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Autor

bonapetitbonapetit

Łatwe i ciekawe przepisy dla każdego :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, cebula, majonez, koperek, zupa pomidorowa, kanapka, kanapki, chleb, jajko, pasta na chleb

Inne przepisy z Bonapetit2xM

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.