czwartek, 3 lipca 2014

Pasta jajeczna



 Pasta jajeczna 

Do wykonania pasty potrzebne jest:
·       7 jaj
·       Mała cebula
·       Koperek/szczypiorek
·       Majonez
·       Keczup
·       Koncentrat pomidorowy
·       Sól i pieprz





Wykonanie :

Ugotuj jajka na twardo, ostudź i obierz

Pokrój koperek i cebulę na bardzo drobno

Rozbełtaj jaja widelcem w głębszym naczyniu
Dodaj cebulę i koperek oraz wymieszaj
Dodaj 2 łyżeczki koncentratu, 3 łyżeczki keczupu i 1 łyżkę majonezu
Wymieszaj
Popieprz i posól

Przełóż do miseczki
Włóż na 20min do lodówki


Nałóż na chleb


Bon appetit ! <3
Wpis zawiera lokowanie produktu :)





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz