Przepis na : obiad
Rybka, a dokładnie pstrąg. Nie mam czasu na bieganie na działkę i robienie grilla. Nawet nie bardzo mi się chce. Lubię produkty grillowane, więc radzę sobie w domu. W przypadku tej ryby duże znaczenie odegrała patelnia. Wysokiej klasy patelnia z powłoką non stock - to skarb. Jak pewnie się domyślacie użyłam patelni Ballarini linii Granitium. Jestem z niej bardzo zadowolona. Zastanawiałam się, czy podczas smażenia skórka pstrąga nie będzie przywierać - pozytywnie zaskoczona. Jak widać pstrąg nienarusz... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...