Zupa pomidorowo-porowa - montignac

Zupa pomidorowo-porowa - montignac

Zupa pomidorowo-porowa - montignac

Szybka warzywna zupa z lekkim pazurem po dodaniu ostrego składnika. Zima rozgrzeje, wzmocni organizm o witamy, nie odbije się w biodrach ani brzuszku. Idealna zarówno dla tych an diecie jak i pozostałych. Inspiracją był przepis z książki "Montiniak dla kobiet". Porcja na 4 osoby. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 31 stycznia 2014 11:18:50

ciekawe połączenie:)

wedelka, 31 stycznia 2014 12:01:48

Interesująca :) Muszę koniecznie ją wypróbować :)

Kulinarne Inspiracje, 31 stycznia 2014 12:39:53

poproszę jedną porcję!

Marta- Taste Eat, 31 stycznia 2014 23:46:54

Kurcze, jestem straszna maniaczką pomidorowej, a w takiej wersji jeszcze nie miałam okazji jej spróbować. Naprawdę mnei zainteresował ten przepis, chętnie więc wypróbuję:), Pozdrawiam:)

codojedzenia, 1 lutego 2014 09:17:24

Jaka apetyczna zupa! Uwielbiam pomidorową