Strogonow z indyka - montignac

Strogonow z indyka - montignac

Strogonow z indyka - montignac

Przepis na : obiad

Gulasze są bardzo często podstawą naszych obiadów, dlatego i w diecie nie może ich zabraknąć. A idealne na takie danie jest mięso indycze pierś albo udziec. Ja tym razem wybrałam mięso gulaszowe z udźca i zrobiłam indyczą wersje strogonowa. I jak się wam podoba? Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Ania, 19 lutego 2014 10:20:36

Super pomysł na obiad - musze spróbować!

Justyna Żak, 19 lutego 2014 10:24:16

pyszny;) lubię to danie w każdej wersji;)

Bernadeta, 6 marca 2014 23:53:11

polecam szybko i pysznie.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:53:21

to tak jak ja.