Suflet jajeczny z szynką i parmezanem z sałatką z sałaty lodowej.
Suflet jajeczny z szynką i parmezanem z sałatką z sałaty lodowej.
Przepis na : śniadanie
Nie ma zbyt wiele do powiedzenia przy tym poście. W jednym zdaniu: śniadanie do łóżka na Dzień Kobiet, przy stole zjedzone. Czego użyłem? Suflet na dwie porcje: -3 jajka -dwa plastry szynki -kawałek startego parmezanu -sól, pieprz -masło Kokilki smarujemy masłem. Wkładamy do naczynia żaroodpornego, wypełnionego wodą do 1/3 wysokości kokilki. Jajka ubijamy z solą i pieprzem na puszysto. Na dno kokilki dajemy pokrojoną w małą kostkę szynkę i starty parmezan, zalewamy jajkiem. Wkładamy na 18 minut do piekarnika,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jajko, śniadanie, śniadania, szynka, ser, pomidor, pomidory z serem, ogórki, groszek, ogórki kiszone, sałata, majonez, sałata lodowa, pieczywo, jabłka, sałatki, sałatka, sałatka z sałatą lodową, salatka z jajkiem, sałatka z majonezem, sałatka z szynką, salatka z serem, sałatka z pomidorem, sałatka z serem i szynka
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz