Tartinki ze śledziem z pastą awokado i jajkiem przepiórki na chlebie żytnim

Tartinki ze śledziem z pastą awokado i jajkiem przepiórki na chlebie żytnim

Tartinki ze śledziem z pastą awokado i jajkiem przepiórki na chlebie żytnim

Przepis na : kolacja

Chleb żytni wypiekamy od dwóch lat sami. Kochamy ryby. Awokado i jajka też należą do naszej diety. Na Święta Wielkanocne przygotowałam przepyszne tartinki ze śledziem, pastą z awokado i jajkiem z przepiórki. 3 kromki  chleba żytniego  3 filety śledzi matias SEKO 1 szt. awokado sok z cytryny 2 łyżeczki majonez 2 łyzeczki pieprz 5 jajek przepiórki ugotowane na twardo pieprz rzeżucha do posypania  Z kromek kieliszkiem do wina wytnij krążki.  Z awokado, soku z cytryny majonezu i pieprzu zrób past... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.