Surówka Coleslaw z czerwonej kapusty z miętą

Surówka Coleslaw z czerwonej kapusty z miętą

Surówka Coleslaw z czerwonej kapusty z miętą

Już pojawiają się pierwsze warzwa. Będąc przejazdem w dolonośląskim widziałam zbiory szparag. Zanim świeże warzywa pojawią się w naszym jadłospisie, a dieta stanie sie lekka, surówka Coleslaw będzie wspaniałym uzupełnieniem witamin i minerałów. ćwiartka czerwonej kapusty marchew czerwona cebula oliwa z oliwek łyżka maku łyżka nasion słonecznika sól i pieprz do smaku listki świezej mięty sok z połówki cytryny lub ocet winny  jogurt naturalny* Kapustę szatkujemy, marchew ścieramy na duzych oczkach, cebulę sieka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.