Najlepsze brioche do burgerów ze złotą skórką

Najlepsze brioche do burgerów ze złotą skórką

Najlepsze brioche do burgerów ze złotą skórką

Przepis na : śniadanie

Brioche brioszki zrobiłam pierwszy raz kilka lat temu. Przepis znajdował się na opakowaniu francuskiej mąki kupionej w delikatesach. Zrobiłam je krok po kroku według przepisu na opakowaniu. Smak był  niesamowity. Od tamtej pory mąż ciągle wspominał ich smak. Dziś mu je zrobiłam i on jeszcze o nich nie wie. "Prawdziwy brioche - klasyczny francuski chleb drożdżowy, bogaty i złoty z masłem i jajkami, mający cienką jak papier skórkę i jedwabisty, delikatny miękisz - to rzadka i cudowna rzecz. Ale tak wyjątk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.