Risotto z kurkami i zielonym groszkiem
Risotto z kurkami i zielonym groszkiem
Przepis na : obiad
SKŁADNIKI: ( 2 porcje ) 1 porcja = 283 kcal 200 g kurek 150 g ryżu pół cebuli 600 ml bulionu 75 g mrożonego groszku 2 łyżki masła 3 łyżki posiekanej natki pietruszki sól i pieprz WYKONANIE: 1. Kurki dokładnie opłukać i osuszyć ( nawet w tych sklepowych można znaleźć dodatki ;) ) 2. W szerokim garnku rozgrzać łyżkę masła i zeszklić posiekaną cebulę, nie rumieniąc. 3. Dodać posiekane kurki ( małe sztuki zostawić w całości ) ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków
Autor
Atlas Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurki, ryż, groszek, drugie danie, diety, obiad na szybko, dieta, kolacja, obiad, szybki obiad, szybka kolacja, ryż smażony
Inne przepisy z Atlas Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję