Choć lato tego roku dość nieśmiało do nas przychodzi, to myślę, że już niedługo będzie marzyć o tym żeby odpocząć od upałów. Każda pora roku ma soje upodobania kulinarne, a lato aż się prosi o desery które będą lekkie i dadzą odrobinę ochłodzenia. A zatem smacznego!. Przepis podaję na dużą blachę 25x30 cm. Na początku przypomnę Wam tylko, że jajka należy wyjąć z lodówki godzinę lub dwie przed pieczeniem, alby miały taką samą temperaturę jak pozostałe produkty. Biszkopt: - 6 dużych jaj - 1 szklanka cukru kryształ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...