Fasolka szparagowa z curry i kurkumą w 30 minut

Fasolka szparagowa z curry i kurkumą w 30 minut

Fasolka szparagowa z curry i kurkumą w 30 minut

Letnie obiady obfitują w sezonowe warzywa i nie może zabraknąć fasolki szparagowej. Ja wiem, że Polacy kochają ją z bułką tartą, ale czasem warto pokusić się o trochę nowości w naszych kuchniach. Curry i kurkuma mają zbawienny wpływ na nasz organizm i warto często z nich korzystać. A więc zapraszam na pyszny obiad w pół godziny!. Składniki dla 4 osób: - 1 kg fasolki szparagowej  - 3 łyżeczki curry - 2 łyżeczki kurkumy - sól - olej rzepakowy lub kokosowy - 4 jaja - zielona natka pietruszki Dobrej jakości p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.