Przepis na : deser
Te ciasteczka nie wymagają dużo pracy tylko czasu, bo ten kto piecze na zakwasie wie, że tu nic nie da się przyspieszyć jeśli ma być naturalnie. Za to kiedy już je zrobimy warto pokroić i schować do słoja czy puszki, bo utrzymują świeżość przez tydzień albo nawet dłużej. Słodycz bakalii przełamany kwaskowatością wspaniale razem do siebie pasuje. Wypróbujcie koniecznie, są bardzo proste, zdrowe i smakują wyśmienicie. Podaję przepis na dwie duże blachy, na których upieczecie dwa cienkie placki 36x24cm.&n... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...