Przepyszne i proste w przygotowaniu muffinki, które idealnie nadają się na zdrowy podwieczorek lub drugie śniadanie. Z dodatkiem płatków owsianych, jogurtu naturalnego j jabłek. Pamiętajcie, szczególnie na jesień, kupując jabłka wybierajcie nasze, krajowe, mają najlepszy smak a ich wybór jest ogromny 15 muffinek 40 minut składniki: 70 g brązowego cukru 70 g cukru opakowanie cukru waniliowego 170 g jogurtu naturalnego 100 ml oleju rzepakowego 2 łyżeczki proszku do pieczenia 250 g mąki pszennej 2 jabłka 50 g płat... czytaj dalej...
Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.
Czytaj dalej...Płatki owsiane zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz wszelkie mikroelementy odpowiadające za prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Kochamy gotować :)